Üdvözöllek az e2 Fiatal Mérnökök – Dabas és környéke oldalán!

Rólunk

A Young Engineers oktatási rendszere már Magyarországon is elérhető. A világ immár 44 országában hatalmas sikerrel alkalmazzák.
A Young Engineers az egyik legismertebb LEGO alapú oktatási program a világon, ami segít megismerkedni a matematika, a tudományok, a technika rejtelmeivel úgy,
hogy az elméleti és gyakorlati tudást a gyerekek játék közben, szinte észrevétlenül sajátítják el. Egyszerre játszik, szórakozik és tanul.

A Young Engineers programjai lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy kielégítség a kíváncsiságukat a körülöttünk történő tudományos jelenségek felé. Új és érdekes ismeretekre tegyenek szert a tantermi órákon kívül játékos keretek között. A gyerekek olyan tevékenységeken keresztül tanulnak meg új dolgokat a legjobban, ami felkelti az érdeklődésüket, kíváncsivá teszik őket, valamint kiélhetik kreativitásukat is.Minden foglalkozásunk elméleti tudást és az azonnali, gyakorlati megvalósítási lehetőségeket kínálja a természettudományok, a technológia, a mérnöki ismeretek és a matematika terén LEGO ® és K’NEX ® építőelemek segítségével.Egyedülálló módszerünk kifejezetten olyan történeteket, kísérleteket és bemutatókat tartalmaz, ami a gyerekek érzékeire egyszerre hat és felejthetetlen élményt nyújt. Ily módon a tanulás élménnyé válik és emlékezetes marad. Oktatás + Szórakozás = Edutainment Hiszünk abban, hogy ha a gyerekek részesei az oktatási folyamatnak, az nagymértékben segíti a tanulást. Minden gyerek másképp, más technikával tanul. Játszani mindenki más szeret, így rájöttünk, hogy ha a tanulást szórakozássá teszi, azzal a hatékonyságot is nagymértékben növelni tudjuk. Ennek mentén dolgoztuk ki azt a speciális programot, ami ötvözi az oktatást és a szórakozást, így jött létre az egyedi „Edutainment” módszer, amihez használtuk és ötvöztük a Spirális Tanulást és a PBL módszertanokat is.

Rólunk